Knoevelke

 

Knoevelke is de dochter van Snuubelke en kleindochter van Sieske.

Haar naam "Knoevelke" betekent in het Limburgse dialect “Knuffelen / Liefkozen”!  Haar stamboomnaam is "Heartbreaker Toller of Carpe Diem".

Zij komt uit een nest van 8 pups, heeft nog 4 broertjes en 3 zusjes.

Ze is een wat groter teefje. Dat kan ook niet anders want haar beiden ouders zijn ook groot, maar alles mooi in proportie.
Ze is een hondje wat erg vrouwtje gericht is.  Ze is erg aanhankelijk en graag bij je, met alles wat je doet. Ze is een nieuwgierig, aaibaar en vrij hondje.

Zij heeft, net als beide ouders, een lief en zacht karakter. Ze is heel sociaal en gemakkelijk in omgang.  Ze wil graag bij je zijn en eist haar speciale kroelmomentjes ook wel op. Ze is dol op knuffelen. Ze doet haar naam echt eer aan.

Zitten we ’s avonds op de bank en is er geen plekje (meer) vrij, dan kijkt ze je met haar grote ogen aan en voordat je het je realiseert, wurmt ze zich er toch nog net tussen om zo toch haar plekje op je schoot of op de bank in te pikken.

Knoevelke beleeft nu al veel plezier aan de jachttraining.
Ze is een heerlijke hond om mee te trainen, leert snel,  is gedreven, schot vast en wil graag voor je werken. Ze is dol op apporteren, zowel op land als uit het water. 

 

Foto: Venlose Heide 19-08-2019