GASTENBOEK

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rogier, Marieke en de kids
een maand geleden

Lieve Marga en Henk,

Op 7 juni 2023 een prachtig meisje van jullie mee naar huis genomen.
Lady of Four Roses Toller of Carpe Diem JOY, wat een warme en liefdevolle start hebben Joy en haar broers en zusje bij jullie gekregen.
De bezoekjes waren gezellig en waardevol.
Voor ons is het onze eerste hond en hadden best veel vragen, deze werden door jullie met veel plezier beantwoord.
De wekelijkse update die wij ontvingen met ALLE vooruitgangen, tips en weetjes tijdens de dracht en na de geboorte echt super fijn.
Wij hadden ons geen beter tollerfamilie kunnen wensen.
Wij zullen Joy met net zoveel liefde in ons gezin verzorgen.
Nogmaals dikke dank je wel voor alles!!
Dikke knuffel voor Snuubelke en de andere 8 rooie van Joy!!
Wij hopen elkaar snel weer te zien 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Veel Liefs,

Rogier, Quincy, Lotte, Joery, Thijn en marieke

Stefan Rokebrand
3 maanden geleden

Marga, Henk, dank voor julllie onuitputtelijke aandacht voor jullie Tollers. Wij hebben onze Ziggy, uit het ‘Whiskey’ nest (thema naam) van jullie Snuubelke, nu twee weken bij ons. Ziggy is met zoveel liefde en aandacht groot gebracht. Ze heeft een geweldige start gehad bij jullie, en ook wij konden met vragen en raad altijd bij jullie terecht - nog steeds. Dat is heel fijn. Ook zijn we door jullie enorm betrokken bij alle stappen van het nest, waardoor we heel goed weten wat Ziggy’s achtergrond is. Dat is heel fijn.
Tot snel! En dank voor jullie hartrlijke ontvangst en harde werk.
Liefs, Ilse, Noortje en Stefan.

René en Mariëlle
3 maanden geleden

Lieve Marga en Henk,

Iets meer dan een week geleden mochten wij onze Chouffe bij jullie ophalen, wat een heerlijke pup, we zijn helemaal verliefd! Vanaf ons eerste bezoekje bij jullie werden we steeds heel hartelijk ontvangen. Dankzij al jullie inspanningen, tijd en goede zorgen krijgen pups die bij jullie geboren worden de best mogelijke start. Daar plukken wij als baasje nu zeker de vruchten van. Jullie hebben een prachtige roedel en we zijn superblij met Chouffe en met een plekje in de Toller of Carpe Diem familie. We verheugen ons al op de eerste nestbijeenkomst! Bedankt voor alles, liefs René en Marielle

Rik en Sanne
4 maanden geleden

Lieve Henk en Marga,

Bedankt voor alle fijne momenten, bezoekjes, updates, foto’s en filmpjes. Wat een bijzondere periode, om van zo dicht mee te mogen maken, hoe al deze prachtige pups zijn gegroeid en uitgevlogen! Jullie inzet, betrokkenheid, gastvrijheid en alle inspanningen zijn bewonderenswaardig. Alle pups, waaronder onze Beer, hebben een geweldige start gehad!

We kunnen jullie niet genoeg bedanken, hoe we zijn omarmt in dit warme nest.
We vinden het een eer, om een pup uit jullie huis een warm thuis te mogen geven!

Lieve groetjes,
Rik, Sanne, Ted & Beer

Reina de Wilde en Hans van Keken
4 maanden geleden

Ontroerend hoe liefde en aandacht voor dieren je kunnen raken. Marga en Henk zijn betrokken en zeer toegewijd waar het gaat om honden en zeker Tollers. We hebben sinds enkele dagen een pup erbij genaamd Yoda, nadat we vijf jaar eerder Bodhi mochten krijgen. Wat een cadeautjes zijn dit. En hoe fijn is het om te merken dat deze mensen met al hun Tollers overstromen van oprechte zorg, ze beschikken zeker na al die jaren over de juiste kennis, stralen warmte en zorgzaamheid uit. Het zijn inspirerende mensen.

Louis en Anne-Marie
4 maanden geleden

Lieve Snuubelke, Marga en Henk, wij zijn superblij met onze puppy Splinter. Jullie hebben Splinter, en zijn broertjes en zusjes, een heel mooi en liefdevol begin gegeven vanaf hun geboorte.
De puppymatchdag was heel leuk vormgegeven en iedereen was blij verrast met de puppy die ze toegewezen kregen. Echt super gedaan. Niet alleen deze dag, maar de hele periode vanaf de geboorte tot nu. Jullie hebben ons, als nieuwe ‘ouders’ geweldig voorbereid en begeleid, ook Snuubelke met al haar updates. Het was leuk om ook de andere ‘ouders’ te ontmoeten. Wij danken jullie voor het vertrouwen in ons en zijn blij dat Splinter bij ons mag wonen. Het is ook fijn te weten dat we jullie altijd kunnen bellen of appen als er vragen zijn.
Tot snel ziens, lieven groeten van Splinter, Louis en Anne-Marie

Elsbeth Bakker
6 maanden geleden

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige nest! Wat kijkt mama liefdevol en trots.
Elsbeth en René

Familie Schalkwijk
2 jaar geleden

Hoi Marga en Henk,
Hoe heerlijk dat wij onze lieve Morris bij jullie mochten ophalen. Een betere start dan jullie hem hebben gegeven had hij nergens kunnen krijgen. Zoals jullie met de honden omgaan, zowel de grote als de kleine pups, is geweldig. Jullie hebben ons vanaf het prille begin meegenomen. Ontzettend fijn is het om zo betrokken te worden. We hebben gehuiverd om de ‘problemen’ bij de zwangerschap van Pommeke en genoten van alle updateberichten, foto’s, filmpjes, puppyknuffelbezoekjes en uiteindelijk de puppymatch. We werden door jullie klaargestoomd voor een extra gezinslid. En wat voor één! Ontzettend bedankt voor alles. Knuffels voor de rooien en hartelijke groet uit IJsselstein

Dana van den Heuvel
2 jaar geleden

Lieve Henk en Marga,
De afgelopen maanden hebben wij als ontzettend bijzonder en dankbaar ervaren.
Hoe gelukkig wij ons voelden, toen we kennis mochten maken met jullie en jullie lieve honden. Het hele traject hebben wij vol bewondering gekeken naar jullie passie voor alles wat met de pups te maken had. Onze lieve Sam had geen betere start kunnen hebben!
Ontzettend bedankt voor al jullie liefde, tips, gezellige babbeltjes en foto's. Wij zijn heel erg gelukkig met Sam als nieuw gezinslid!

Bertine Verbeek
2 jaar geleden

Bijzonder hoe liefdevol Henk en Marga met hun honden omgaan en ons gezin echt een warm welkom heeft gegeven. De rust die er heerst met zoveel honden en de aandacht die ervoor elkaar is, is prachtig om te zien. Het nestje van pommeke is mooi in harmonie, wat een top moeder hond! We merken dat onze hond Lana een goede start heeft gehad bij Henk en marga en dat is zo belangrijk .💜


Rating: 3.3636363636364 sterren
11 stemmen