GASTENBOEK

 

Reactie plaatsen

Reacties

Holly, Joëlle, Ivo en Loki
3 maanden geleden

Dankzij de fijne reis die we samen met Henk en Marga mochten maken, hebben we nu onze super lieve, mooie en leergierige Loki. Dank jullie wel voor alle bezoeken en knuffelmomenten die we de afgelopen maanden bij jullie hadden. Loki heeft prima start gehad en doet de rest van haar socialisatie erg goed.
We genieten elke dag van haar en verheugen ons al enorm op de komende maanden.

Groetjes, Joëlle, Ivo en Loki

Scott, Nancy, Lenn, Eva en Sammie
3 maanden geleden

We hebben een heel mooi avontuur beleefd in de aanloop naar onze pup. De aandacht en liefde voor alle pups is merkbaar. Sammie was bij thuiskomst al heel ver met haar ontwikkeling en dat heeft heel veel gescheeld. Dat de pups goed terechtkomen is een must voor beiden en daarbij zullen ze je met alles helpen wat in hun macht ligt. Maar ze vragen ook terecht inspanning van de geinteresseerden en dat gaat je aan het eind zoveel schelen! Zijn nu 2 weken samen en genieten iedere dag.

Peter, Laurien en Jax
3 maanden geleden

Marga en Henk hebben met veel liefde, aandacht en passie het nestje Red Heart Fox begeleid. Heel leuk en bijzonder dat we dit van dichtbij mee mochten maken en dat we veel langs mochten komen.
Win - win, want door alle bezoekjes van de toekomstige baasje (en ook van de kleinkinderen van Marga en de andere tollers in huis) hebben de pups een goede socialisatie als start meegekregen. En dat merk je!
Onze Jax vindt andere mensen en dieren interessant en hij zoekt ze blij kwispelend op.

Wij hebben heel veel bewondering voor de inzet van Marga en Henk en 1000x dank voor de hulp, informatie en opvoeding van Jax.

Groetjes,
Peter, Laurien & Jax

Bram, Vera en Floki
5 maanden geleden

Lieve Marga en Henk,

Alweer bijna 3 weken geleden mochten wij onze Floki (Twinkle Love Power Toller of Carpe Diem) bij jullie ophalen. We zijn heel erg blij met hem!! Hij heeft een fantastische start gehad bij jullie. We hebben genoten van de wekelijkse puppybezoekjes. Super leuk om alle pups wekelijks te kunnen zien groeien. Daarnaast waren het ook leerzame bezoekjes doordat jullie je kennis over het opvoeden van een pup en dit specifieke ras met ons deelde. De puppymatch was heel gezellig en het is mooi om te zien en horen dat alle nieuwe baasjes zo tevreden zijn over de pup die jullie voor hen hebben uitgekozen. Wij kregen onze grote glimlach ook niet meer van ons gezicht toen we zagen dat Floki onze pup zou worden.

Bedankt voor alles! We houden contact en we weten dat we altijd bij jullie terecht kunnen met onze vragen.

Liefs en knuffels aan alle rooie,

Bram, Vera en Floki

Lisa, Marty & Brave
5 maanden geleden

Lieve Henk en Marga,

Na in 2019 Marty "Full of Magic Toller of Carpe Diem" bij jullie opgehaald te hebben, wist ik al dat wanneer ik een tweede hond zou willen, deze ook weer een Toller of Carpe Diem zou worden. En dat is nu niet alleen werkelijkheid geworden, maar daarnaast is Marty ook nog eens de vader! Een mooie combinatie met jullie Pommeke!
De pups hebben zoals altijd weer een geweldige start gehad, met veel liefde, aandacht en socialisatie. De wekelijkse puppy bezoekjes zijn elke keer weer een feest, heerlijk om de pups te zien opgroeien! Ook de puppymatch was een geslaagde dag, en gezellig om alle nieuwe baasjes te ontmoeten.
Ik weet zeker dat ook Brave "Powerful Magic Love Toller of Carpe Diem" dankzij jullie geweldige start, op gaat groeien tot een lieve stabiele hond!

Liefs,
Lisa, Marty en Brave

Marlon, Luuk, Finn en Tibo
5 maanden geleden

Lieve Marga en Henk,
Wat een toewijding, liefde en hart voor alle kleine en grote Tollers. Niet voor niks dat we na onze eerste kennismaking bewust besloten om te wachten op een pup uit een nest van jullie. En wat zijn we daar blij mee. Maan is een geweldig lieve onderzoekende pup, helemaal passend in ons gezin. Wij en onze jongens van 6 en 8 zijn door alle pup bezoekjes echt naar haar komst toegegroeid en zijn super blij met haar! Dank jullie wel voor alles en we houden contact, liefs Marlon, Luuk, Finn en Tibo

Paul, Kim, Bram, Cas en Emma
5 maanden geleden

Lieve Henk en Marga, na een periode van bezoekjes in het nest was vandaag de dag dat we Soof hebben opgehaald bij jullie. Het was al zichtbaar tijdens het opgroeien en de bezoekjes die we gedaan hebben bij jullie, maar het wordt nu weer bevestigd: wat een mooie basis leggen jullie bij de pups. Rust, veiligheid en ruimte voor eigen ontwikkeling. Knap hoor in zo’n drukke periode. We zijn dolblij met de komst van Soof, wat is ze nu al een mooie lieve hond. Heel fijn dat we met jullie in contact zijn gekomen! Liefs van ons vijfjes 💜

Rogier, Marieke en de kids
8 maanden geleden

Lieve Marga en Henk,

Op 7 juni 2023 een prachtig meisje van jullie mee naar huis genomen.
Lady of Four Roses Toller of Carpe Diem JOY, wat een warme en liefdevolle start hebben Joy en haar broers en zusje bij jullie gekregen.
De bezoekjes waren gezellig en waardevol.
Voor ons is het onze eerste hond en hadden best veel vragen, deze werden door jullie met veel plezier beantwoord.
De wekelijkse update die wij ontvingen met ALLE vooruitgangen, tips en weetjes tijdens de dracht en na de geboorte echt super fijn.
Wij hadden ons geen beter tollerfamilie kunnen wensen.
Wij zullen Joy met net zoveel liefde in ons gezin verzorgen.
Nogmaals dikke dank je wel voor alles!!
Dikke knuffel voor Snuubelke en de andere 8 rooie van Joy!!
Wij hopen elkaar snel weer te zien 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Veel Liefs,

Rogier, Quincy, Lotte, Joery, Thijn en marieke

Stefan Rokebrand
10 maanden geleden

Marga, Henk, dank voor julllie onuitputtelijke aandacht voor jullie Tollers. Wij hebben onze Ziggy, uit het ‘Whiskey’ nest (thema naam) van jullie Snuubelke, nu twee weken bij ons. Ziggy is met zoveel liefde en aandacht groot gebracht. Ze heeft een geweldige start gehad bij jullie, en ook wij konden met vragen en raad altijd bij jullie terecht - nog steeds. Dat is heel fijn. Ook zijn we door jullie enorm betrokken bij alle stappen van het nest, waardoor we heel goed weten wat Ziggy’s achtergrond is. Dat is heel fijn.
Tot snel! En dank voor jullie hartrlijke ontvangst en harde werk.
Liefs, Ilse, Noortje en Stefan.


Rating: 3.3571428571429 sterren
14 stemmen