Baerke

 

"Fire Shadow Grateful Platter Maximum" Baerke,

 

NL Ch, A'dam Winner 2017 (+Crufts kwalificatie), VDH Ch, CIE Ch, Holland Cup Veteran Winner 2023, KNJV 2 x C-diploma

 

Baerke "Fire Shadow Grateful Platter Maximum" is op 26 januri 2015 geboren bij Kennel “Fire Shadow”, te Yroslavl, Rusland  

Baerke heeft nog 4 broers en 1 zus.  Zijn broer Ozik en zus Gloria nemen ook kleinschalig deel aan shows.  Allen zijn in goede gezondheid en hebben een fijne familie en warme liefdevol thuis in Moskou en St. Petersburg (Rusland).

 

Op de dag dat Baerke 17 weken oud was is hij, namens Anna Zasukhina als eigenaar van moeder Ennie, door zijn fokster Lubov Zharekhina naar ons thuis in NL gebracht

 

Baerke "Fire Shadow Grateful Platter Maximum" heeft een zacht lief  en open karakter en is een eerste klas charmeur. Of je nu met hem aan het wandelen bent, dummywerk-wild (jachttraining) doet of dat hij lekker lui in de kamer ligt, Baerke  is een zeer sociale, nieuwsgierige, ondernemende en enthousiaste Toller. 

 

Hij is volhardend in alle dingen die hij wil doen, geeft niet snel op en is erg leergierig.

Verder is hij gek op aandacht en vindt hij het ook heerlijk om lekker te knuffelen en geknuffeld te worden.

 

Baerke geniet van alles wat de wereld hem te bieden heeft. Daarnaast kan hij lekker ondeugend en eigenwijs zijn. Hij houdt ervan om zijn leven ten volle te leven en heeft een grote  "Will-to-Please"!

 

K9 data Baerke. 

Website: https://www.toller-of-carpediem.com/

 

Vanwege het karakter van Baerke, zijn goede werklust, maar zeker ook door zijn gezondheidsresultaten en behaalde showresultaten, hebben wij besloten om hem voor passende teefjes als dekreu te gaan inzetten.

 

Mocht u belangstelling hebben kunt u contact opnemen met ons via: toller.of.carpediem@gmail.com

 

We volgen met Baerke de jachtcursus B/C. Zie filmpje 09-09-2015.

 

Foto: 19-08-2019 Venlose Heide