Gastenboek

Zena "Our pride toller of carpe diem" ; alweer 1 jaar !!

Arianne, Ivo, Camiel en Nina Martens 07-04-2019
Onze lieve Zena is gisteren alweer 1 jaar geworden ! Wat een feest en wat zijn we nog steeds ontzettend blij dat we vorig jaar besloten hebben om een Toller in huis te nemen. En wat waren we blij dat we in aanmerking kwamen voor een pup van het nestje Sieske en Baerke bij Marga en Henk, waar de pups zo liefdevol mochten opgroeien.
Zena is uitgegroeid tot een lieve, zelfverzekerde en knappe Toller (volgens onze dochter Nina nog steeds de liefste en knapste hond van de hele wereld :-)). We zouden echt niet meer zonder haar kunnen ! En niet alleen wij, iedereen is dol op Zena. Waar we ook komen.
Elke dag genieten van van ons vrolijke meisje, ze gaat altijd graag met ons mee en we hebben al heel wat km's gemaakt met haar in het bos en ook bij ons in de Uiterwaarden waar ze heerlijk los kan lopen, rennen en een duik nemen in de Maas.
Zena is ook heel leergierig; ze doet al de vierde cursus met Nina (nu gehoorzaamheid/ behendigheid) waar Zena en Nina allebei veel plezier aan beleven. Daarbij worden ze vaak als voorbeeld gebruikt in de les; zo goed doen ze het samen.
Lieve Marga en Henk, nog steeds zijn we jullie super dankbaar voor ons vrolijke gezinslid en we kijken al uit naar de wandeldag in mei met alle Tollertjes. Tot dan xx

Aanvulling op Jaaaaarig

Harold en Jeannette 06-04-2019
Wat zijn wij blij met onze Soof, een heerlijk, relax en ondeugende puber. En zoals Soof zich in het nest liet zien zo is ze ook in ons gezin met onze andere 2 Tollers Romy en Xiva. Ze brengt veel harmonie in het driespan. Ze kan het allemaal op een afstandje bekijken maar ojee als die remmen losgaan dan is ze haantje de voorste. Iedere keer is het weer leuk om te zien hoe ze met andere honden en kinderen omgaat.

Jaaaaaaaarig

Jeannette 06-04-2019
Hieperdepiep Hoera, onze Soof “Starlight of Carpediem” is vandaag 1 jaar. Zoals Soof haar liet zien in het nest, (zoals wij het beleefd hebben) was Soof een actief maar ook een gemoedelijk pup. Dit laat Soof nog steeds zien een gemoedelijke, ondeugende grote “pup”

Hoera Ollie 1 jaar

Fokke en Ina 06-04-2019
Het is alweer een jaar geleden dat mama Sieske en papa Baerke 8 prachtige puppy’s kregen. En dat wij een hele lieve reu mee naar Dordt mochten nemen, na ruim 8 weken. Een broertje van onze Do. Wat lijkt Ollie op zijn papa, graag op schoot springen en hij ligt hetzelfde als papa Baerke, pootjes naar achteren. Maar hij heeft de kleine oortjes van mama Sieske. Heeft van beide wat meegekregen. En wat kunnen ze goed met elkaar omgaan, onze Do en Ollie, samen spelen en rennen. En natuurlijk zwemmen in de rivier. Regelmatig gaan wij met ze naar het bos, het strand of naar een andere plaats waar ze heerlijk kunnen loslopen. We zouden ze niet kunnen missen. Genieten iedere dag van onze twee rooie rakkers. Henk en Marga bedankt voor onze twee hartendiefjes. Veel liefs en hopelijke tot gauw.

Molly

Marcel, Irene, Eef & Anouk 05-04-2019
Lieve Marga en Henk,

Bij onze eerste kennismaking met jullie en jullie leuke tollers, waren wij helemaal verkocht! Wat waren we blij met de geboorte van het nestje en met het nieuws dat er eentje voor ons bij was!!! We kijken met een warm gevoel terug aan alle bezoekjes aan jullie en het nest. Dat was echt heel bijzonder. Zo konden we de ontwikkeling van de pups van dichtbij meemaken en zagen we jullie betrokkenheid en goede zorgen voor alle honden en de puppies. Molly is nu 2 maanden bij ons en het is zo gezellig met haar. Ze heeft een veilig stabiele basis gehad bij jullie en dat merk
Je goed. Ze is een heel sociale, actieve hond die ook af en toe ondeugend is en laat blijken hoe slim ze is!
We zijn zo tevreden over jullie zorgvuldigheid en liefdevolle benadering van mens en hond! Bedankt voor alle goede zorgen voor Molly!!❤️❤️❤️❤️

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 05-04-2019
1 jaar oud 6 april 2019:
Kay wat ben je met ons vertrouwd
een jaar ben je nu al oud.
Belangrijk in huis
hoor je helemaal bij ons thuis.
Je hebt je ontwikkeld tot onze huisvriend
met jouw liefde die je geeft is dit welverdiend.
Er is in dit eerste jaar veel op jou geappelleerd
daarmee heb je wel snel veel geleerd.
Als een jonge puber in de groei
kom je verder tot bloei.
Veel hebben we met elkaar gedeeld
je hebt ons altijd goed bedeeld.
Blij van karakter zoals wij jou beleven
willen wij ook het nodige geven.
Rennen in het bos, op het strand of in de sneeuw
heb je oog voor andere honden, eenden en zelfs de meeuw.
Wat kunnen we van jou genieten
geen dag laten wij erbij inschieten.
Kay, dank voor de hond die je bent
je bent voor ons al een grote vent!

Veul leefs Inge & Paul

Coco

Cindy barten 31-03-2019
Lieve Henk en Marga,

Wij zijn zo gelukkig met onze pup Coco! We genieten elke dag van onze Toller Pup. Hij is ontzettend lief, vrolijk en ondernemend. Ongelooflijk hoe snel he gehecht raakt aan een hond. We hebben er lang naar uitgekeken om een hondje te krijgen. Op 8 december werden de puppy’s geboren en na verschillende bezoekjes mochten we Coco mee nemen naar zijn nieuwe huis. We zijn helemaal verliefd op onze aanwinst. We willen Marga en Henk bedanken voor alle goede zorgen en liefde voor de Tollers. Een heel bijzonder adres ❤️❤️❤️!!

Genieten van onze Hunter

Hunter 31-03-2019
Lieve Henk en Marga,

Het is al weer bijna 2 maanden geleden dat we onze Hunter bij jullie hebben opgehaald.
En wat is hij al weer ontzettend veranderd in die 2 maanden.
Het zijn ook wel zo’n ontzettend lieve, mooie en leergierige hondjes.
Vooral door het leergierige is het erg leuk om met hem aan de slag te gaan en hem dingen aan te leren, en zeker ook af te leren.
Hij heeft ook een erg mooie basis bij jullie meegekregen de eerste 2 maanden, en daar zijn we jullie ook heel erg dankbaar voor!
Wij genieten iedere dag met en van Hunter, en hopen dat nog heel erg lang te mogen blijven doen.

Lieve groetjes Ramon, Cindy, Thijs en Danique


Leike

Huub en Marlinda 13-02-2019
Lieve Marga en Henk

Na ons eerste telefonische contact dacht ik al dit zit goed en na onze warme kennismaking wisten we het zeker. Onze toekomstige pup komt van Marga en Henk ook al moeten we er een jaar of langer op wachten Wat een passie en liefde hebben jullie voor dit ras en jullie lieve tollerroedel. Geweldig. Groot was dan ook onze blijdschap toen we hoorden dat we in aanmerking kwamen voor een pup van Snuubelke en Jasper.Wat was het een mooie tijd ...via leuke updates en foto's werden we op de hoogte gehouden. En nadat de pups geboren waren mochten we iedere week met alle pups komen knufflelen.Wat voelden we ons welkom en wat was het leuk.En dan de dag van de puppymatch... heel spannend. En wat zijn we blij met onze Leike .Ze past precies bij ons. Een betere start dan bij Marga en Henk had ze niet kunnen hebben.We waren meteen verliefd op dit lieve sociale meisje.En wat doet ze het goed, ze is relaxt, af en toe ondeugend en leert super snel. En dit allemaal dank zij de goede zorgen van Marga en Henk ..

Marga en Henk nogmaals bedankt voor alles.
Liefs Huub en Marlinda

Max

Jorg & Astrid 11-02-2019
Wat kan een mens gelukkig zijn! Een Toller pup van Henk en Marga. Wat een liefde en toewijding wordt in Sevenum aan deze mooie honden gegeven.

Sinds Max bij ons in huis is, is het èèn groot feest. Lief, aanhankelijk en eigenwijs zijn een paar kernwoorden voor deze schat. Wij zijn erg blij met hem en konden ons geen betere fokker wensen.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht

 

 

Contact

Toller of Carpe Diem Grubbenvorsterweg 39
5975 RA Sevenum
Netherlands
+3177-8880888 of
+316-12542696 (Marga) /
+316-14688850 (Henk)
toller.of.carpediem@gmail.com