Gastenboek

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 14-10-2018
Leef Marga en Henk,

Onze Kay is inmiddels 4 maanden bij ons en is een echt familielid geworden. Hij kan ook heel goed samen zijn met onze oudste hond,Sem,en weet inmiddels zijn plaats!!
Vorige week zijn we een weekje naar zee geweest,en daar heeft hij goed kunnen struinen.....bere gezellig,samen uit eten en hij gedroeg zich voorbeeldig ha ha.De vrijdagmiddag afgerond met pyppy wandeling in Soestduinen,en dit was ook een hele beleving voor de zusjes en broertje Ollie om elkaar te zien,werkelijk schitterend!! We hebben leuk contact onderling met de app die Marga en Henk voor ons gemaakt hebben,en zo krijg je ook op afstand mee hoe het met de andere pups gaat.....We blijven versteld staan van de zorg die Marga en Henk voor de uitgevlogen pups hebben, en in hun hart blijven!!
Leefs Paul en Inge,en natuurlijk pootje van Sem en Kay.

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 12-08-2018
Leef Marga & Henk,

Onze Kay is inmiddels ingeburgerd in Gelaen en als charmeur blijft hij veel belangstelling houden. Groeien doet hij als kool en hij ontwikkelt zich als een echte Toller. We hebben er ontzettend veel plezier aan. Leergierig als hij is doet hij zijn oefeningen van de puppycursus iedere avond goed. Oma Sem (onze andere oudere hond) wordt gerespecteerd maar een uurtje per dag wordt ze ook uitgedaagd. De zwemlessen blijven een uitdaging voor hem en als hij geen grond meer voelt onder zijn pootjes dan is het snel terug wezen:) Iedere dag met hem is een feest en we zijn trots op hem!

Leefs Inge & Paul

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 08-07-2018
Leef Marga en Henk,
Op een dag na is Kay 3 weken bij ons en wat een aanwinst en gezamenlijk geluk! Eigenlijk niet te beschrijven maar toch een paar woordjes. We raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Kay voelt zich helemaal thuis en is rustig. Bijna dagelijks een momentje "de wind in de kop" en dan rent hij door de tuin, kamer en kan zijn eigen pootjes af en toe niet bijhouden waardoor hij de bocht niet kan houden en over zijn buik verder glijdt. Heerlijk om te zien en speels. "Kay stuurt nog regelmatig een app" omdat hij zijn familie in Sevenum natuurlijk niet vergeten is, hij is tevens blij met ieder antwoord. Kay's zijn ontwikkeling gaat goed en merkbaar is de goede basis die jullie hem gegeven hebben. Soms nog ondeugend maar hij leert erg snel en met veel plezier. Hij ligt bij onze voeten tijdens het schrijven van dit verhaaltje en straks als het minder warm is gaan we nog even oefenen. Het aanleren gaat erg goed en zichtbaar is hoe Kay zijn best doet. Een groot plezier om dit allemaal met elkaar mee te maken. Hij staat zijn "menneke":)
Tot binnenkort en veel leefs,
Inge & Paul

Soof

Jeannette 27-06-2018
Lieve Marga en Henk, Onze Soof woont nu 3 weken bij ons. En is al helemaal gewend. De eerste daagjes was het weer ff wennen een pup in huis maar nu niet meer weg te denken in onze dierenfamily met onze andere 2 tollers en katten. Schitterend hoe we ervaren dat Soof een Toller is die precies bij ons past. Gemoedelijk , speels en heel leergierig, een gemakkelijk hondje die je overal mee naar toe neemt, zelfs een terrasje in de stad. Ze past haar eigen gemakkelijk aan. Zoals wij ervaren hebben bij jullie in de “kraamtijd” van mama Sieke een relax nest zo ervaren wij dit nu ook met Onze Soof!
Veel liefs uit het warme Venlo
Harold en Jeannette

Zena

Arianne, Ivo, Camiel en Nina Martens 15-06-2018
We hebben Zena nu een week in huis en zijn dolgelukkig met haar. Volgens onze dochter Nina is ze de allerliefste en allerknapste pup van de hele wereld.
Wat een geluk dat Nina had gezien dat er onverwachts toch nog een plekje vrij was gekomen op de wachtlijst voor dit nestje puppy’s van Sieske en Baerke. Dezelfde week nog zijn we gaan kijken en werden we meteen verliefd op alle negen puppy’s en de vier grote Tollers. Ook klikte het gelijk met Marga en Henk.
Ook van de daaropvolgende wekelijkse puppy knuffelmomenten, de Limburgse gastvrijheid van Marga en Henk en de puppymatch dag met alle Toller families hebben we erg genoten.
Zena doet het erg goed we zijn heel trots op haar! Ze had geen betere start kunnen krijgen dan bij Marga en Henk. Zena slaapt al bijna heel de nacht door en is ook al bijna helemaal zindelijk. Ook kent ze het commando ‘zit’ al en heeft ze haar “zwemdiploma A” 
We weten zeker dat we nog heel lang veel plezier van onze lieve Zena gaan beleven en we zullen zeker contact houden.

Veel groetjes van Ivo, Arianne, Camiel en Nina en een pootje van Zena.

Soof

Jeannette en Harold, 14-06-2018
Vorige week woensdag was het zover en mochten wij onze Soof ophalen! Wat een feest! Ooit in het verleden hebben we weleens gezegd dat we graag een pup van Sieske wilde hebben, en vooral om Sieskes karakter, en dat er dan ook nog zo’n leuke en lieve papa Baerke bij komt dat maakt het helemaal. En dat merken we ook aan Soof, relax en ondeugend.
Overal werden we in betrokken, regelmatig een update wat ook erg leuk was om te lezen.
Iedere week was het een feest om te komen kijken en soms wel 2x per week....niks was teveel voor jullie en wij nemen ons petje af want 9 pups en dan x zoveel baasjes iedere week op bezoek. We hebben een heerlijke “kraamtijd” gehad en de puppymatch was een feest! En Soof past precies bij ons!

Liefs Harold en Jeannette

Koda

Joost en Nina 14-06-2018
Lieve Marga en Henk,
Wat hebben wij geluk gehad! Een hond was een jarenlange droom en de keuze voor een toller was snel gemaakt. Maar de keuze voor een fokker valt niet mee: zoveel om op te letten en helaas alle wachtlijsten vol. Nina en ik waren daarom blij verrast toen jullie een pup beschikbaar bleken te hebben. En al na het eerste telefoontje waren we overtuigd: jullie zijn de beste fokkers die je kan vinden.

In onze wekelijkse bezoekjes was er alle tijd om met de pups te spelen en al onze vragen te stellen. Uitgebreide updates per mail, filmpjes, appjes en als hoogtepunt natuurlijk de puppymatch. Ongelooflijk hoeveel toewijding jullie hebben voor de pups en voor alle nieuwe baasjes.

Onze tollerpup Koda is nu een weekje bij ons en niet meer weg te denken uit ons leven. Ze wisselt enthousiast spelen en rustig slapen probleemloos af en voelt zich al helemaal thuis. En dankzij jullie goede zorgen kan ze al zitten, apporteren en is ze zelfs al half zindelijk. Wat een luxe.

Ontzettend bedankt en we zien jullie snel!

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 08-06-2018
Leef Marga en Henk,
Wat hebben we een leuke tijd gehad vanaf de geboorte met alle knuffelbezoeken. Zoveel warmte, zoveel liefde die jullie geven!! Jullie lieve honden, Sieske en Baerke kregen 9 mooie puppy's. Met grote aandacht en zorgzaamheid hebben jullie de puppy's begeleid tot de mooie gezonde hondjes die ze nu zijn. Wij hebben dit als hondenliefhebbers nog nooit meegemaakt. De geboorte tot het 'uitvliegen' is vastgelegd en de bekendmaking wie welke pup kreeg, ging op een ludieke wijze. Het bleef spannend tot op het laatst maar zo mooi. Wij zijn heel erg blij met jullie!!

Leefs,
Inge & Paul

Pip

Rob, Chantal, Isa en Puck 07-06-2018
Na 8 spannende weken was het gisteren eindelijk zover! We mochten onze Pip ophalen. Eigenlijk mochten we vandaag pas maar Henk en Marga wisten ons nog meer te verrassen. In verband met de verjaardag van Chantal, werd de dag veranderd zonder dat ze daarvan op de hoogte was zodat ze een super mooi verjaardagscadeau kreeg!

We kijken terug op 8 mooie, gezellige weken waar we iedere keer maar weer gastvrij ontvangen werden door Henk en Marga. We zijn heel vaak op bezoek geweest en iedere keer was er alle tijd om lekker te knuffelen met de pups en te praten over de verzorging van de honden, hoe we het beste dingen kunnen gaan doen en allerlei andere vragen die voorbij kwamen. Henk en Marga zorgden er ook voor dat onze kleine meisjes op een mooie manier gewend raakten aan de pups. Zo mochten de meisjes de pups mee wegen, de halsbandjes vervangen en ook eten geven. Isa en Puck stonden steeds te springen om te gaan. En alsof de pups nog niet genoeg waren, werden ze ook nog verwend met snoepjes en ijsjes door Marga.
Henk en Marga hebben de pups een mooie liefdevolle start gegeven en ons daar middels foto’s en filmpjes in meegenomen. Heel veel dank daarvoor. Nu is het aan ons! Pip zal een heel mooi plaatsje in ons gezin krijgen.

Groetjes, Rob, Chantal, Isa en Puck en een poot van Pip.

Hoera, vandaag Ollie opgehaald

Fokke en Ina en onze Do 05-06-2018
Lieve Henk en Marga,
Wat een feest om weer zo’n lieve pup van mama Sieske bij ons in huis te mogen hebben. Onze Ollie, wat lijkt hij op papa Baerke. Hij heeft eerst vrolijk gezongen in de auto, maar na de eerste tussenstop, is de reis verder prima verlopen. Hij heeft heerlijk gegeten en daarna gelijk Do haar etensbak ontdekt. Nu moet Do wel gelijk alles opeten, want vanaf vandaag wordt haar etensbak weggehaald. Erik en Eileen kwamen langs om kennis te maken met Ollie. Erik samen met Do in de tuin gespeeld. En Ollie er maar achteraan rennen. Wij allemaal naar binnen en Do samen met Ollie aan het spelen in de tuin. En dat al op de eerste dag. Wat een feest om naar te kijken. Beide liggen nu aan onze voeten te slapen.
Henk en Marga bedankt voor alle gastvrijheid van de afgelopen weken. Het is zo leuk om ze van aardappels in kleine hondjes te zien veranderen en wat gaat de tijd snel. Tot gauw.
Lieve groetjes uit Dordt en een dikke knuffel voor de 4 rooie.
Poot van Do en pootje van Ollie

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht

 

 

Contact

Toller of Carpe Diem Grubbenvorsterweg 39
5975 RA Sevenum
Netherlands
+3177-8880888 of
+316-12542696 (Marga) /
+316-14688850 (Henk)
toller.of.carpediem@gmail.com