Gastenboek

Leike

Huub en Marlinda 13-02-2019
Lieve Marga en Henk

Na ons eerste telefonische contact dacht ik al dit zit goed en na onze warme kennismaking wisten we het zeker. Onze toekomstige pup komt van Marga en Henk ook al moeten we er een jaar of langer op wachten Wat een passie en liefde hebben jullie voor dit ras en jullie lieve tollerroedel. Geweldig. Groot was dan ook onze blijdschap toen we hoorden dat we in aanmerking kwamen voor een pup van Snuubelke en Jasper.Wat was het een mooie tijd ...via leuke updates en foto's werden we op de hoogte gehouden. En nadat de pups geboren waren mochten we iedere week met alle pups komen knufflelen.Wat voelden we ons welkom en wat was het leuk.En dan de dag van de puppymatch... heel spannend. En wat zijn we blij met onze Leike .Ze past precies bij ons. Een betere start dan bij Marga en Henk had ze niet kunnen hebben.We waren meteen verliefd op dit lieve sociale meisje.En wat doet ze het goed, ze is relaxt, af en toe ondeugend en leert super snel. En dit allemaal dank zij de goede zorgen van Marga en Henk ..

Marga en Henk nogmaals bedankt voor alles.
Liefs Huub en Marlinda

Max

Jorg & Astrid 11-02-2019
Wat kan een mens gelukkig zijn! Een Toller pup van Henk en Marga. Wat een liefde en toewijding wordt in Sevenum aan deze mooie honden gegeven.

Sinds Max bij ons in huis is, is het èèn groot feest. Lief, aanhankelijk en eigenwijs zijn een paar kernwoorden voor deze schat. Wij zijn erg blij met hem en konden ons geen betere fokker wensen.


Jessie te Baarn

Walter en Nicole 11-02-2019
Lieve Marga en lieve Henk,
Wij hebben na 2,5 jaar voorpret eindelijk afgelopen zaterdag Jessie opgehaald. 2,5 jaar ! Eerst heel lang op de wachtlijst gestaan voor een markiesje en toen we bijna aan de beurt waren zagen we voor het eerst van ons leven een toller hier in het bos en waren we helemaal verkocht.
En toen moest eerst Walters boek nog afgeschreven en daarna gingen we op zoek naar een fokker. En dat werden Henk en Marga die ons helemaal aanstaken met het tollervirus. Een heerlijk virus waar ik van z'n leven niet meer vanaf wil. De afgelopen maanden hebben zij zoveel gedeeld met ons. Dat was al een heel groot cadeau. De gastvrijheid, het meedenken en gevoel dat ze geven hoe welkom we waren met al onze vragen over hoe dit en dat aan te pakken.
En nu willen jullie vast weten hoe Jessie is. Jessie is als een hart dat opengaat als je d'r ziet. Die kleine schat heeft deze tweede nacht helemaal doorgeslapen en de eerste nacht maar een uurtje gepiept. En verder speelt ze, slaapt ze, eet ze en maakt een hele happy en relaxte indruk. Je voelt aan alles dat zij alleen maar goeds heeft meegemaakt in haar korte leventje. Marga en Henk, ik denk dat er in Nederland, nee, ik denk in de hele wereld geen twee mensen zijn zoals jullie die zo begaan zijn met hun tollers, het nest en met de toekomstige puppy eigenaren.
Onze dank is levenslang.
Walter en Nicole.


Hunter ‘Secret moments Toller of Carpe Diem’

Ramon, Cindy, Thijs en Danique 10-02-2019
Wat waren we blij met het supernieuws dat we ook een pup uit het nestje van Snuubelke en Jasper mochten krijgen!
Nadat we 7 maanden geleden onze vriend Tyson in hadden laten slapen waren we weer heel erg toe aan een vrolijke lieve viervoeter in ons huis.
8 Weken lang hebben we iedere week lekker mogen knuffelen met alle puppies. En wat was het spannend tijdens de puppymatch. Maar we waren ontzettend blij met onze ‘groene’ pup Hunter. Toen nog een weekje wachten voordat we hem op konden halen, maar nu hij 2 dagen bij ons in huis is, kunnen en willen we echt niet meer zonder hem. Het is een erg snelle leerling, meelopen aan de riem, apporteren, gaan zitten, dit doet hij allemaal al. En dit is nog maar het begin.........
Maar zonder de supergoede zorgen van Henk en Marga was hij nu zeker nog niet zo ver geweest. Ze zijn al zo veel met de puppies bezig geweest, en dat is ook erg duidelijk te merken. De hondjes zijn ook super gesocialiseerd. Henk en Marga, wij zijn jullie zeer dankbaar voor alle goede zorgen. Groetjes Ramon, Cindy, Thijs, Danique en een poot van Hunter

Marty "Full of Magic Toller of Carpe Diem"

Lisa & Marty 10-02-2019
Lieve Marga en Henk,

Marty is nu bijna een week thuis en begint steeds meer zijn draai te vinden. Een sociale, ondeugende en lieve pup! Maar dat kan ook niet anders, met de super goede start die de pups bij jullie krijgen! Zo veel zorg, tijd en aandacht steken jullie er in, zowel voor de pups als de nieuwe eigenaars. De wekelijkse puppy bezoekjes waren elke keer weer super gezellig, en heel erg leuk om de pups op die manier ook de eerste weken te zien opgroeien!
Ook de manier waarop bekend gemaakt werd welke pup Marty zou worden, was erg origineel!
Ik had niet blijer kunnen zijn met Marty!

Liefs,
Lisa, Yvonne, Jan en Marty

Geweldig

Annemieke 06-02-2019
En of dat geweldig is om van deze Fokker een pupje als kameraad te krijgen. Van dicht bij maak ik mee hoe deze toppers ( Marga en henk) omgaan met dat kleine kroost. Zo professioneel en bvol liefde
Dat kan alleen maar evenwichtige honden opleveren
Voor de toekomstige baasjes alle geluk en jullie nieuwe huisgenoot heeft bij Marga en henk een geweldige basis voor hun verdere leventje gekregen.

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 14-10-2018
Leef Marga en Henk,

Onze Kay is inmiddels 4 maanden bij ons en is een echt familielid geworden. Hij kan ook heel goed samen zijn met onze oudste hond,Sem,en weet inmiddels zijn plaats!!
Vorige week zijn we een weekje naar zee geweest,en daar heeft hij goed kunnen struinen.....bere gezellig,samen uit eten en hij gedroeg zich voorbeeldig ha ha.De vrijdagmiddag afgerond met pyppy wandeling in Soestduinen,en dit was ook een hele beleving voor de zusjes en broertje Ollie om elkaar te zien,werkelijk schitterend!! We hebben leuk contact onderling met de app die Marga en Henk voor ons gemaakt hebben,en zo krijg je ook op afstand mee hoe het met de andere pups gaat.....We blijven versteld staan van de zorg die Marga en Henk voor de uitgevlogen pups hebben, en in hun hart blijven!!
Leefs Paul en Inge,en natuurlijk pootje van Sem en Kay.

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 12-08-2018
Leef Marga & Henk,

Onze Kay is inmiddels ingeburgerd in Gelaen en als charmeur blijft hij veel belangstelling houden. Groeien doet hij als kool en hij ontwikkelt zich als een echte Toller. We hebben er ontzettend veel plezier aan. Leergierig als hij is doet hij zijn oefeningen van de puppycursus iedere avond goed. Oma Sem (onze andere oudere hond) wordt gerespecteerd maar een uurtje per dag wordt ze ook uitgedaagd. De zwemlessen blijven een uitdaging voor hem en als hij geen grond meer voelt onder zijn pootjes dan is het snel terug wezen:) Iedere dag met hem is een feest en we zijn trots op hem!

Leefs Inge & Paul

Kay, "Spirit of Life"

Inge & Paul 08-07-2018
Leef Marga en Henk,
Op een dag na is Kay 3 weken bij ons en wat een aanwinst en gezamenlijk geluk! Eigenlijk niet te beschrijven maar toch een paar woordjes. We raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Kay voelt zich helemaal thuis en is rustig. Bijna dagelijks een momentje "de wind in de kop" en dan rent hij door de tuin, kamer en kan zijn eigen pootjes af en toe niet bijhouden waardoor hij de bocht niet kan houden en over zijn buik verder glijdt. Heerlijk om te zien en speels. "Kay stuurt nog regelmatig een app" omdat hij zijn familie in Sevenum natuurlijk niet vergeten is, hij is tevens blij met ieder antwoord. Kay's zijn ontwikkeling gaat goed en merkbaar is de goede basis die jullie hem gegeven hebben. Soms nog ondeugend maar hij leert erg snel en met veel plezier. Hij ligt bij onze voeten tijdens het schrijven van dit verhaaltje en straks als het minder warm is gaan we nog even oefenen. Het aanleren gaat erg goed en zichtbaar is hoe Kay zijn best doet. Een groot plezier om dit allemaal met elkaar mee te maken. Hij staat zijn "menneke":)
Tot binnenkort en veel leefs,
Inge & Paul

Soof

Jeannette 27-06-2018
Lieve Marga en Henk, Onze Soof woont nu 3 weken bij ons. En is al helemaal gewend. De eerste daagjes was het weer ff wennen een pup in huis maar nu niet meer weg te denken in onze dierenfamily met onze andere 2 tollers en katten. Schitterend hoe we ervaren dat Soof een Toller is die precies bij ons past. Gemoedelijk , speels en heel leergierig, een gemakkelijk hondje die je overal mee naar toe neemt, zelfs een terrasje in de stad. Ze past haar eigen gemakkelijk aan. Zoals wij ervaren hebben bij jullie in de “kraamtijd” van mama Sieke een relax nest zo ervaren wij dit nu ook met Onze Soof!
Veel liefs uit het warme Venlo
Harold en Jeannette

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht

 

 

Contact

Toller of Carpe Diem Grubbenvorsterweg 39
5975 RA Sevenum
Netherlands
+3177-8880888 of
+316-12542696 (Marga) /
+316-14688850 (Henk)
toller.of.carpediem@gmail.com