Marty

 

Marty

Marty “Full of Magic Toller of Carpe Diem” is op 8 december 2018 geboren bij Kennel “Toller of Carpe Diem” in Sevenum, Nederland. Zijn vader is Jasper “Duckinson Jaguar”, en zijn moeder is Snuubelke “Your Paradise Toller Of Carpe Diem”.

Marty woont sinds hij 8 weken oud is in Leiden, bij zijn eigenaresse Lisa van Steijn. Hij heeft 3 broers en 4 zussen, waarvan zijn zusje Knoevelke bij Toller of Carpe Diem is gebleven, en inmiddels ook puppies heeft voort gebracht.

Marty “Full of Magic Toller of Carpe Diem” is een echte charmeur, hij windt iedereen om zijn pootje. Hij is vriendelijk, sociaal, altijd blij en super enthousiast. In huis is hij relaxed en heerlijk lui, buiten is hij overal voor in. Hij heeft plezier in zowel apporteerwerk, Flyball, Agility, Treibball, Hoopers als Frisbee. Hij is leergierig, en pikt alles erg snel op. Ook is hij dol op een heerlijke strandwandeling, waarbij hij de zee niet uit te slaan is. Daarnaast is hij dol op aandacht en knuffelen, en doet alles voor eten.

Van pup af aan gaat hij mee naar Lisa’s werk bij een dierenartsenpraktijk. Hier stelt hij regelmatig bange honden/pups op hun gemak, en vindt hij het ook geen enkel probleem als stagiaires oefenen hoe een hond moet worden vast gehouden en onderzocht.

Doordat Marty’s beide ouders relatief groot zijn, is Marty een erg grote reu, maar alles is mooi in proportie.

K9 data: https://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=964888

 

Mocht u interesse hebben in Marty “Full of Magic Toller of Carpe Diem” als dekreu voor uw teefje, kunt u contact opnemen via: fullofmagictoller@outlook.com

 

Gezondheidsuitslagen

HD: HD-A, norbergwaarde 40

ED: VRIJ/FREE

ECVO: VRIJ/FREE Tot 13-01-2023

Prcd-PRA: Vrij uit geboorte

PSS: Klinisch vrij

JADD: Vrij uit geboorte

CP1: Vrij uit geboorte

CLPS: Vrij uit geboorte

DEN: CARRIER

DM: Vrij uit geboorte

CEA/CH:DRAGER/CARRIER

Dilute/buff: D/D

CDDY: NORMAL